NatalieSerluï is jouw eigen online personal stylist!

Ken je dat? Het ene seizoen kun je zo goed slagen en koop je liefst alle winkels leeg, terwijl je het volgende seizoen ineens hopeloos langs de rekken struint en realiseert dat er niets voor je bij hangt.
Het aanbod van de winkeliers wordt bepaald door de ontwerpers en gerenommeerde brands en die houden helaas geen rekening met het feit dat alle vrouwen verschillende types zijn met andere figuurvormen en kleurtypen. En dan heb ik het nog niet over persoonlijke stijl. Of jouw zoektocht daar naar.

Ik ben sinds 2003 werkzaam als personal stylist en werk volgens het principe dat globaal iedere vrouw met maat 34 tot en met maat 46 is in te delen in zes figuurvormen. Wat kleuren betreft werk ik met koele en warme kleurtypen. Op basis van dit uitgangspunt heb ik een jurkjeslijn ontwikkeld die voor iedereen een of meerdere modellen in de collectie heeft.
De pasvormen blijven in de collectie en de kleuren zullen worden aangepast aan de huidige trends.

Vanaf nu kun jij dus jouw online aankopen op maat doen!
Hoe fijn is dat. Want kleding die op jouw lijf is geschreven, kan bijdragen aan een goed gevoel en het vergroten van jouw zelfvertrouwen.
En zelfvertrouwen is nou eenmaal de beste outfit!

De NSRL portal is zo ontwikkeld dat je door het invullen van een stylechecker een profiel kan aanmaken. Vanuit dit profiel krijg je een aantal jurkjes geadviseerd die bij jou persoonlijk mooi zullen staan.
Wanneer jij in ons bestand bent opgenomen (ook zonder aankoop) krijg je maandelijks styling advies en trend updates via de mail.

De NSRL kledinglijn is geproduceerd in Europa en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen. De kledinglijn is elegant en voelt zeer comfortabel aan. Alle items zijn geschikt voor iedere gelegenheid en kunnen voor langere tijd in de garderobe blijven. Met schoenen en accessoires kun jij de mooie basis jurkjes steeds een nieuwe, eigentijdse look geven.

De kleding is uniek en het eerste en enige kledingmerk in Nederland dat speciaal is ontworpen op basis van zes vrouwelijke figuurtypen. Alle items zijn te wassen op 30 graden en hoeven niet te worden gestreken.

‘Self-confidence is the best outfit. Rock it and own it!’

TwitterFacebook and LinkedIn